Behandelingen

Welke behandelingen bieden wij aan?

Scalp treatment – 75 Min € 80

Ervaar jij hinderlijke symptomen zoals psoriasis, roos, rosacea, eczeem, dunner wordend haar of haaruitval? Dan is het hoog tijd om jezelf te trakteren op onze scalp treatment! Tijdens deze verkwikkende sessie wordt jouw hoofdhuid volledig in de watten gelegd.

Bij aanvang van de behandeling nemen we de tijd om je hoofdhuid grondig te onderzoeken met behulp van onze speciale mediscoop. Vervolgens nestel je jezelf op onze comfortabele Head Spa bank, waar het ontspannen echt begint. We starten met een zalige massage van schouders, nek én hoofdhuid, gebruikmakend van essentiële oliën die niet alleen de zintuigen strelen maar ook de huid voeden.

Terwijl je geniet van deze verwennerij, wordt je hoofdhuid zorgvuldig gereinigd en ontdaan van alle onzuiverheden en restproducten die zich hebben opgehoopt. Dankzij de stoombehandeling kunnen de poriën van je hoofdhuid zich openen, waardoor deze weer vrij kan ademen en gezond kan stralen.

Het beste van alles? Je zult na slechts één behandeling al een aanzienlijk verschil merken, niet alleen in de gezondheid van je hoofdhuid, maar ook in de vitaliteit van je haar! Aarzel niet langer en boek nu jouw scalp treatment om je hoofdhuid én haar de aandacht te geven die ze verdienen.

Wacht niet langer en trakteer jezelf vandaag nog op deze verkwikkende ervaring!


Japanse Head spa natuur – 75 Min €80

Stap binnen in een oase van natuurlijke schoonheid met onze behandeling, waarbij we werken met de prachtige producten van Natulique/Lykkegaard. Deze merken zijn doordrenkt van de kracht van natuurlijke ingrediënten, waardoor jouw hoofdhuid en haar de meest zorgzame behandeling krijgen die ze verdienen.

We starten deze verwennerij met een grondige analyse van je hoofdhuid en haar, uitgevoerd met behulp van onze geavanceerde mediscoop. Op basis van deze analyse selecteren we vervolgens de perfecte producten die aansluiten bij de behoeften van jouw hoofdhuid en haar, voor een optimale verzorging.

Eenmaal comfortabel liggend op onze luxueuze Head Spa bank, begint de ontspanning met een zalige massage van je schouders, nek en hoofdhuid, waarbij we gebruikmaken van essentiële oliën die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook diep doordringen om de huid te voeden.

Je hoofdhuid wordt vervolgens grondig gereinigd en gezuiverd, met een speciale haarscrub en oliën die alle onzuiverheden verwijderen en een gezonde basis creëren voor je haar. Na deze verkwikkende reiniging wordt je haar op liefdevolle wijze gewassen en behandeld met een conditioner of voedende olie, om het te voorzien van de nodige hydratatie en verzorging.

Trakteer jezelf vandaag nog op deze betoverende ervaring en geef jezelf de luxe van natuurlijke schoonheid met onze Natulique/Lykkegaard behandeling.


Japanse Head spa natuur de luxe – 90 Min €90

Stap binnen in een oase van natuurlijke schoonheid met onze behandeling, waarbij we werken met de prachtige producten van Natulique/Lykkegaard. Deze merken zijn doordrenkt van de kracht van natuurlijke ingrediënten, waardoor jouw hoofdhuid en haar de meest zorgzame behandeling krijgen die ze verdienen.

we starten deze reis naar stralende schoonheid met een grondige analyse van je hoofdhuid en haar, met behulp van onze geavanceerde mediscoop. Deze analyse vormt de basis voor de perfecte selectie van producten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw hoofdhuid en haar, voor een verzorging op maat die echt het verschil maakt.

Eenmaal neergestreken op onze luxueuze Head Spa bank, begint de verjonging met een zalige massage die zich uitstrekt van je schouders, nek, hoofdhuid tot aan je gezicht. Essentiële oliën omhullen je zintuigen terwijl we je hoofdhuid grondig reinigen en zuiveren, gebruikmakend van een verfijnde mix van haarscrub en voedende oliën die diep doordringen en revitaliseren.

Na deze verfrissende reiniging, verwennen we je haar en gezicht met een rijke mix van oliën en maskers die dankzij stoombehandelingen extra diep kunnen doordringen, voor een intensieve hydratatie en herstel van zowel je haar als je huid.

Vervolgens wordt je haar liefdevol behandeld met een conditioner of voedende olie en grondig uitgespoeld, waarna het wordt droog geföhnd.

Laat jezelf onderdompelen in deze betoverende ervaring en gun jezelf de luxe van natuurlijke schoonheid.


Traditional – 60 Min €70

Geniet van onze Traditional Japanse Head Spa. We beginnen met een grondige analyse van je hoofdhuid met behulp van de Mediscope. Vervolgens kun je volledig ontspannen in ons speciale scalp apparaat, terwijl we je hoofdhuid zorgvuldig reinigen en ontgiften, waardoor eventuele restproducten verdwijnen en je haar weer vrij kan ademen. Gedurende de hele behandeling word je hoofdhuid verwend met zalige massages. Deze behandeling is ontworpen om de gezondheid van je hoofdhuid en haar te verbeteren, zodat je stralend en verfrist naar huis gaat.


Kids – 30 Min €30

We hebben een unieke kinderspecial ontworpen, speciaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Na een grondige reiniging met shampoo, worden hun haren verwend met een heerlijk masker voor een gezonde glans. En om de ervaring compleet te maken, worden hun lokken ondergedompeld in onze bekende Showerspa, zoals je misschien kent van TikTok, gevolgd door een zalige hoofdhuidmassage.


Teenage – 45 Min €60

Ontdek onze speciale Teenage Hair & Scalp Treatment, ontworpen met het oog op de veranderende hoofdhuid van tieners. Deze behandeling richt zich volledig op het reinigen en verzorgen van zowel hoofdhuid als haar. We beginnen met een gedetailleerde microscan om de conditie van de hoofdhuid en het haar te analyseren, waardoor we de behandeling nauwkeurig kunnen afstemmen op de behoeften van jouw tiener, met als resultaat een optimaal effect. Vervolgens reinigen en verzorgen we de hoofdhuid grondig, waardoor overtollig talg en huidschilfers verdwijnen. Natuurlijk mag een heerlijk ontspannende watermassage niet ontbreken tijdens deze behandeling. In slechts 45 minuten, inclusief een lichte föhnbeurt, geven we jouw tiener een ervaring die zowel verkwikkend als verzorgend is.